A Váróterem Projekt honlapja
hu

Váróterem Színházi Műhely

Líceumi, 9-12. osztályos diákoknak szóló színházi műhelyt indít a Váróterem Projekt. A műhely célja színházi eszközökkel hozzájárulni az önismerethez, a személyiségfejlődéshez, az önbizalom kialakulásához, megtapasztalni a kreativitást és a kritikai gondolkodást, csoporton belül létezni, közösséget építeni. Emellett egy előadást létrehozni a tavasz folyamán a társulat színészeivel közösen, mely bekerül majd a Váróterem Projekt repertoárjába.

Az első műhelyfoglalkozásra január 31-én kerül sor a társulat székhelyén, a ZIZ művészeti és közösségi térben (Párizs utca 5-7. szám). A tanév hátralévő részében rendszeresen folytatjuk a foglalkozásokat, heti kétszer találkozunk majd, kedd-csütörtök rendszerben. A műhelyt a társulat művészei, Imecs-Magdó Levente és Visky Andrej vezetik. A helyek száma korlátozott, a részvétel ingyenes.

Jelentkezni a waitingroomproject@yahoo.com e-mail címen lehet, egy rövid, maximum 1 perces videó beküldésével. A videó tartalma és formája teljes mértékben a jelentkezőkre van bízva, de szeretnénk minél jobban megismerni benneteket. Jelentkezési határidő: 2022. január 25, szerda, éjfél.

Izgatottan várjuk a jelentkezéseket, a személyes találkozást pedig még jobban!

A projektet a Nemzeti Tehetség Program keretében, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő szervezésében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja. A Nemzeti Tehetség Program támogatásából megvalósuló Váróterem Projekt Színitanoda című projekt értéke 5 508 000 Ft, a megvalósítás időtartama pedig 2022. július 1.,
véghatárideje pedig: 2023. június 30