A Váróterem Projekt honlapja
ro

Timelapse – interactive video installation

Ultima creație a trupei noastre se desfășoară online, și experimentează în zona artelor vizuale. Timelapse este o instalație video interactivă, care încearcă să navigheze în lumea adulților prin perspectiva unui copil. Analizează în patru moduri distincte relația copilului cu mama-, tata-, bunica- și unchiul, și oferă o privire asupra unei mari întâlniri de familie. Prânzul familiei oferă cadrul acestei experiențe interactive, care ne dă posibilitatea ca să ne întâlnim cu fiecare membru al familiei și să decodăm dinamicile care pun în mișcare lumea adulților. Fiecare „cameră” caută să ofere o perspectivă aparte a relației dintre copil și celilalți membrii al familiei, și să exploreze posibilitatea comunicării între aceștia.

Pe 15 noiembrie 2020 vom publica un link prin care puteți viziona instalația video. Acesta va fi activ între orele 10:00-23:59. Pentru a avea acces la link vă rugăm să accesați pagina de eveniment de pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/411844706512950/

sau solicitați un bilet gratuit pe pagina de Eventbook:

https://sys.eventbook.ro/performance/75280

 

Artiști expozanți: Csepei Zsolt, Imecs-Magdó Levente, Rácz Endre, Varga Hunor, Visky Andrej

Visual designer: Halmen József

Artist plastic, coordonator vizual: Gábor Zsófia

Tehnicieni: Imecs Tamás, Pál Emőke, Sipos Júlia, Veres Orsolya

 

Acest proiect este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.