A Váróterem Projekt honlapja
hu

Elsőéves vagy? Gyere ingyen a ZUGba

A Kolozsvári Kultúrközpont (CCC) ingyenes kultúra utalványokat ad elsőéves diákoknak. A program célja, hogy ingyenes hozzáférést nyújtson olyan kulturális eseményekhez, amelyek alapvetően fizetősek. A Váróterem Projekt és a ZUG eseményei is részei a támogatott programoknak.

Kinek szól?
Az InClujiune projekt részét képező program idei, első kiadása a Kolozsváron tanuló elsőéves egyetemistáknak szól.

Hogyan juthatok hozzá?
Az utalványt a www.inclujiune.ro weboldalon lehet aktiválni. Az online platform néhány alapadat megadása és a látogatni kívánt kulturális tér kiválasztása után egy kódot generál, amely a kiválasztott helyen feljogosít egy kétszemélyes belépőjegy ingyenes kiváltására. A kísérő személynek nem kell kötelezően elsőévesnek vagy egyetemistának lennie.

Hogyan használhatom fel?
Az egyetemista az e-mail címére érkezett kódot az e-maillel együtt felmutatja a látogatni kívánt eseményen vagy az intézmény bejáratánál. FONTOS! Az intézménytől függően az utalvány nem helyettesíti a helyfoglalást, vagyis a ZUG-beli eseményekre a szokásos módon, honlapunkon, vagy a reservr.net-es felületen lehet helyet foglalni.

Meddig használhatom fel?
A most forgalomba kerülő utalványokat 2018. december 15-ig lehet felhasználni. Szeretettel várunk előadásainkra minden érdeklődő elsőévest!